Hoxe Mateo fixo uns filetes recheos de xamón e queixo, unha receita sinxela, rápida e moi moi moi rica.
Animádevos a cociñar!!
FILETES
RECHEOS DE XAMÓN E QUEIXO
INGREDIENTES
:
*Tres
filetes de porco abertos en libro .
*Seis
liscos de xamón york gordiñas .
*Tres liscos de queixo gordiños .
*Dous
ovos .
*Pan
relado.
*Fariña
.
*Aceite
de oliva.
*Sal
.
ELABORACIÓN
:
Reservamos .
2. Mazamos os filetes para que estean mais brandiños . Salámolos .
3. Abrimos os filetes e empezamos a rechealos , primeiro cunha loncha
de xamón , despois cunha de queixo , e por último outra de xamón .
Cerramos os filetes e prendémolos cuns palillos para que non se
saia o recheo .
4. Vamos a empanalos .Primeiro pasámolos por fariña , despois por ovo
, e por último en pan raido .Xa os temos listos para fritir
5. Nunha sartén botamos aceite de oliva abundante .Cando esté quente
fritímolos polos dous lados ata que estén ben douradiños
.Sacámolos para un prato con papel de cocina .
6. Podémolos acompañar con patacas fritas , arroz en branco ou ensalada .
UMMMM ....A COMER !!
No hay comentarios:
Publicar un comentario